Horoscop Azi

Horoscop zilnic 16 martie 2018. Ce îi așteaptă pe acești nativi de azi

Conjunctia Lunii cu Neptun poate sa diminueze simtul practic, dar sporeste capacitatea de exprimare in plan artistic. Specialistii eastrolog.ro semnaleaza ca azi beneficiem de un context astral care favorizeaza activitatile din domeniul spiritualitatii si actiunile caritabile.

In activitatea profesionala si in afaceri, se recomanda abordarea cu precadere a proiectelor creative si amanarea deciziilor importante care necesita pragmatism.

Berbec

Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei si s-ar putea sa va preocupe ideea de a incepe o activitate noua. Aveti sanse sa va afirmati pe plan intelectual.

Parcurgeti o perioada favorabila inspiratiei artistice. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu neglijati odihna.

Taur

La locul de munca sau in afaceri, cu toate ca va simtiti in forma, este posibil sa constatati ca nu reusiti sa va concentrati.

Se pare ca simtul practic este diminuat si nu este exclus sa intampinati dificultati in comunicarea cu cei din jur.

Va recomandam sa nu fortati lucrurile, pentru ca riscati sa tensionati relatiile atat cu colegii de serviciu, cat si cu partenerul de viata.

Gemeni

In prima parte a zilei sunteti mai sensibil decat de obicei, ceea ce ar putea sa va afecteze relatiile cu cei din jur.

Va sfatuim sa fiti prudent in tot ce faceti si sa nu promiteti decat ceea ce sunteti sigur ca puteti respecta.

Dupa-amiaza lucrurile revin la normal. Ar fi bine sa dedicati mai mult timp activitatilor creative.

Rac

Configuratia astrala de azi va poate induce o stare de hipersensibilitate si diminueaza simtul practic si capacitatea de concentrare. In schimb, sporeste creativitatea si capacitatea de exprimare in domeniul artistic.

La locul de munca sau in afaceri este recomandabil sa amanati activitatile importante ori dificile.

Este o zi buna pentru a petrece mai mult timp impreuna cu cei dragi.

Leu

Sansa este de partea dumneavoastra si intuitia va ajuta. Puteti sa depasiti cu bine dificultatile si sa realizati tot ce v-ati propus pentru azi.

Este o zi buna pentru activitati creative si pentru afirmarea pe plan artistic. De asemenea, relatiile cu cei din jur ar trebui sa decurga fara probleme. Acordati mai multa atentie unui membru al familiei, care ar putea avea probleme de sanatate!

Fecioară

Inainte de amiaza este posibil sa faceti planuri ambitioase in legatura cu o afacere, dar anumite dificultati neprevazute va obliga sa reluati totul de la inceput.

Eastrolog.ro va recomanda sa aveti rabdare si sa cautati solutii cat mai realiste. Proiectele dumneavoastra de viitor se pot concretiza, dar nu atat de repede cat v-ati dori.

Ar fi bine sa petreceti mai mult timp impreuna cu cei dragi.

Balanţă

In prima parte a zilei aveti tendinta sa fiti cam distrat si sa neglijati probleme importante la locul de munca sau in afaceri.

S-ar putea ca intuitia sa nu va ajute prea mult, dar colegii sau partenerii va pot da sfaturi folositoare. In contextul astral de azi exista riscul sa luati decizii neinspirate, asa ca va sfatuim sa nu incepeti activitati noi.

Scorpion

Se pare ca sunteti hipersensibil si nu aveti chef de vorba. Va sfatuim sa evitati intalnirile cu prietenii.

Ar fi bine sa amanati orice tranzactie si sa evitati speculatiile, pentru ca riscati sa pierdeti sume importante. Pe plan sentimental parcurgeti un moment favorabil.

Săgetător

La locul de munca sau in afaceri s-ar putea sa fiti nemultumit din cauza ca trebuie sa incepeti un proiect nou si nu stiti cum sa il abordati. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu refuzati sprijinul oferit de colegi.

Chiar daca va preocupa problemele profesionale, ar fi bine sa ii aratati partenerului de viata mai multa afectiune.

Capricorn

Simtul practic si capacitatea de concentrare sunt mult diminuate azi. In activitatea profesionala sau in afaceri, e-astrolog.ro va recomanda sa amanati deciziile importante si sa nu incepeti proiecte noi.

Este o zi buna pentru meditatie si pentru relaxare, fie in aer liber, fie citind o carte sau ascultand muzica.

Vărsător

Aveti ocazia sa va afirmati in societate, mai ales datorita creativitatii sau unui talent artistic.

Dupa-amiaza este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana cu care ati putea stabili o relatie de cooperare intr-un domeniu creativ sau artistic.

Recomandarea eastrolog.ro pentru azi este sa amanati deciziile importante, mai ales in plan profesional.

Peşti

La locul de munca sau in afaceri, o discutie cu colegii sau cu partenerii s-ar putea dovedi dezamagitoare. Ar fi bine sa nu insistati, fiindca nu este o zi favorabila deciziilor importante.

Va sfatuim sa nu incercati sa obtineti castiguri rapide.

In a doua parte a zilei puteti sa petreceti momente placute impreuna cu persoana iubita si sa faceti planuri in legatura cu o calatorie.