Horoscop Azi

Zodiile care-i scot din mintii pe toti ceilalti!

Sunt oameni care intotdeauna ii atrag pe cei de gen opus. Nu conteaza ce gandesc, cati bani au in buzunar sau cum se imbraca. In orice conditii, aceste zodii raman fermecator de atragatoare.

Sagetator

Daca partenerul tau este din zodia Sagetorului, se poate spune ca ai noroc. Egoisti prin definitie, cand vine insa vorba de relatia cu persoana iubita, pasinunea lor depaseste orice imaginatie.

Pentru Sagetatori, a face dragoste este o arta, unde trebuie sa existe armonie si unde micile detalii nu conteaza. Ei sunt dispusi sa faca orice pentru a-si satisface partenerul.

Care este secretul celor nascuti sub acest semn zodiacal? Energia lor interioara, dar si increderea in sine. Doua trasaturi care asigura succes in tot ceea ce intreprinde pe linie profesionala, subliniindu-i, totodata, maturitate in dragoste.

Scorpion

Ceea ce-i deosebeste pe Scorpioni de ceilelalte semne zodiacale este faptul ca ei sunt dispusi la orice ora din zi sau din noapte sa incerce ceva nou, sa faca descoperiri. Intuitiv, fiecare dintre noi ne-am dori, intr-un moment de apropiere, sa experimentam, dar nu avem mereu curajul de a merge pana la capat cand se iveste o astfel de ocazie.

In schimb, Scorpionii vor cauta sa afle cat mai multe despre sine si despre persoana iubita, gasind noi si noi metode de a atinge satisfactia suprema.

Gemeni

Persoanele nascute in Gemeni sunt plin de contradictii, dar in acelasi timp sunt stralucitori, interesanti si eleganti. Iar cand vor sa cucereasca, nimic nu le sta in cale. O simpla privire si succesul este asigurat.

Zodiile care nu își pot stăpâni furia

1. Gemenii
Gemenii sunt în general firi calme, însă atunci când ceva îi deranjează, lucrurile iau o cu totul altă întorsătură. Astfel, fie că vorbim despre femei, fie că facem referire la bărbați, cei născuți în această zodie își stăpânesc cu greu furia. Chiar dacă se enervează imediat și din motive banale, tot la fel de repede le și trece. Nu sunt firi orgolioase, însă știu să își impună punctul de vedere atunci când este cazul.

2. Capricornii
Capricornii sunt încăpățânații zodiacului. Dacă vor un lucru, ceilalți trebuie să facă imposibilul pentru a-l obține. În majoritatea cazurilor, aceștia sunt foarte impulsivi și au tendința de a exagera. Se enervează foarte repede și își varsă nervii pe cei din jur, chiar dacă aceștia nu poartă vina pentru cele întâmplate.

3. Balanțele
Chiar dacă sunt echilibrate, balanțele simt nevoia să fie tot timpul cele care au dreptate. Acest lucru poate să devină deranjant pentru cei din jur și poate să ducă la apariția conflictelor. Atunci când se ceartă, acestea au tendința de a ridica tonul și de a spune cuvinte dureroase. Nu pot să păstreze echilibrul în situațiile de criză, însă după ce conflictul se diminuează, aceastea încep să gândească la rece problema.