Horoscop Azi

Horoscop Aprile – partea 2

Leu

În cursul sau în jurul zilelor de 4 și 5, se prea poate să primești unele sarcini de serviciu care vin la pachet cu așteptări nerealiste, termene-limită mult prea scurte sau care depășesc mult prea mult fișa postului tău.

În cursul sau în preajma zilelor de 7 și 11, este posibil să te bucuri de mult randament profesional. Acest lucru se poate traduce prin înregistrarea unor progrese la serviciu.

Din 15 încolo, se prea poate să călătorești mai mult la distanțe apreciabile de casă, să ai mai mult de a face cu instituțiile statului, iar relațiile cu apropiații din străinătate sau rudele partenerului să se îmbunătățească vizibil.

Iată așadar cum apari schimbări pozitive în viața ta. În jurul sau în cursul zilei de 17, se poate să te împarți cu dificultate între persoana iubită și viața de carieră.

Dacă te axezi mai mult pe carieră în perioada aceea, se prea poate să ai parte de primele beneficii mai repede decât te-ai fi așteptat. Din 24 încolo, viața ta socială se animă considerabil, întâlnind oameni noi. În cursul sau în preajma zilei de 25, reapar provocările profesionale care, dacă nu reușești să le depășești, s-ar putea ca lucrurile să nu o ia în direcția bună la locul de muncă.

Fecioară

În cursul sau în preajma zilelor de 4 și 5, se poate să cedezi tendințelor de gelozie și posesivitate, deci caută să-ți regăsești încrederea în persoana iubită.

În cursul sau în jurul zilelor de 7 și 11, lucrurile par să revină la normal pe plan sentimental, mai ales dacă vă aflați într-o relație la distanță. Din 15 încolo, se răresc certurile dintre tine și partener, mai ales cele pe seama banilor.

Financiar, s-ar putea să nu o duci tocmai strălucit în cursul sau în preajma zilei de 17. Tot atunci însă, lucrurile merg bine între tine și partner, indiciu cum că situația financiară nu tocmai bună în care vă aflați perioada aceasta nu-și pune prea mult amprenta asupra relației tale cu cel drag.

Din 24 încolo, se îndulcește atmosfera dintre tine și superiori. Nu-i exclus să-ți cadă cu tronc vreunul.

În cursul sau în preajma zilei de 25, se prea poate să revină sentimental de neîncredere la adresa partenerului și să fii din nou pasibil/ă de ieșiri de gelozie și posesivitate.

În cursul sau în preajma zilei de 26, acestea s-ar putea să ajungă să corodeze la buna înțelegere dintre tine și cel drag, dar dacă nu lăsați această problemă să treneze, lucrurile se vor redresa în favoarea voastră rapid.

Balanţă

Viața domestică poate duce la unele conflicte între tine și persoana iubită în cursul sau în jurul zilelor de 4 și 5. În cursul sau în preajma zilelor de 7 și 11, tot frumusețea acestui domeniu al vieții voastre vă va aduce mai aproape și vă va ajuta să vă sudați și mai puternic.

Din 15 încolo, comunici parcă mai eficient cu partenerul de viață și/sau afaceri, clienții și/sau colaboratorii.

Se întrevăd unele probleme de ordin financiar în cursul sau în preajma zilei de 17, dar tot atunci, părinții pot veni în ajutorul tău dacă nu reușești să te repui pe picioare singur/ă.

Din 24 încolo, se prea poate să călătorești mai mult la distanțe apreciabile de casă, să interacționezi mai mult cu instituțiile statului sau să te înțelegi mai bine cu rudele celui drag sau ai tăi de peste hotare.

În cursul sau în preajma datei de 25, se prea poate ca părinții să se bage mai mult decât ar trebui între tine și persoana iubită ori ca cel drag să se implice prea mult între tine și familia ta de origine.

În cursul sau în preajma zilei de 26, se prea poate ca atmosfera dintre tine și cel drag să nu fie una tocmai armonioasă și liniștită, dar nu va fi nevoie de prea multă muncă să o refaceți.

Scorpion

Din cauza unor defecțiuni la aparatura de la birou sau din alte motive, se prea poate ca relația ta cu colegii de muncă să aibă de suferit în cursul sau în preajma zilelor de 4 și 5.

În cursul sau în preajma zilelor de 7 și 11, comunici parcă mai bine cu partenerul de afaceri și/sau de viață, fapt pentru care puteți ataca subiecte de discuție sensibile. Caută să te pui și în papucii lor uneori.

Din 15 încolo, vorbești parcă mai ușor cu colegii de muncă și vă înțelegeți ceva mai bine. De asemenea, se prea pare că o duci mai bine cu sănătatea, iar la serviciu ai mai mult spor.

În cursul sau în preajma zilei de 17, se prea poate să treci prin momente tensionate în raport cu partenerul de viață și/sau de afaceri, clienții sau colaboratorii, dar va fi bine totul dacă comunicați mai mult.

Din 24 încolo, relația ta cu partenerul de viață și/sau afaceri poate deveni mai apropiată decât până acum, ceea ce vă face să funcționați ca o echipă mai sudată decât oricând.

Dacă intervin iar probleme între tine și colegii de muncă, caută să aplanezi repede conflictele și să nu arunci și mai mult gaz pe foc. În cursul sau în preajma zilei de 26, aceste conflicte riscă să atingă apogeul.

CITEȘTE AICI ÎN CONTINUARE – TOATE ZODIILE!