Horoscop Azi

3 zodii de femei care devin mai frumoase după 40 de ani

Toate femeile vor să arate bine și să fie cât mai atrăgătoare și pentru asta apelează la o grămadă de operații estetice sau la diverse produse cosmetice.

Însă, există și femei a căror frumusețe este înnăscută sau unele au o atitudine care le face să fie frumoase.

Femeia SĂGETĂTOR:

Femeia născută sub acest semn zodiacal parcă întinerește după 40 de ani. Pare mai tânără din punct de vedere fizic și reușește să se facă mult mai plăcut decât era la 20 de ani. Are simțul umorului dezvoltat și prinde aripi.

Se simte și pare a fi din nou o adolescentă, de aceea atrage toate privirile fără a avea această intenție.

Femeile care sunt născute în această zodie care au copii, își vor face odraslele foarte fericite pentru că nu își arată vârsta. Copiii lor vor considera că mama lor este mai mult o prietenă sau o soră.

Femeia FECIOARĂ:

Cei din jur nu vor știi niciodată care este vârsta ei adevărată pentru că nativele acestei zodii nu-și arată vârsta. Fecioarele știu cum să se mențină tinere și sunt maestre în arta disimulării.

Sunt firi active, pline de viață și sunt invidiate de celelalte femei pentru că au o vitalitate ieșită din comun.

Atuul fecioarelor este ințelepciunea care le ajută să se dezvolte atât de frumos, atât din punct de vedere fizic, dar și mental. La vârsta de 40 de ani toate femeile din această zodie înfloresc.

Au tenul perfect, chiar mai neted decât la 20 de ani, nu au riduri și au un trup de invidiat.

Femeia SCORPION:

Nativele acestei zodii sunt în fruntea femeilor în ceea ce privește frumusețea după 40 de ani. Femeia scorpion arată bine la orice vârstă, însă acum radiază.

Acum știe să-și scoată în evidență calitățile și să-și ascundă defectele. Dacă la 20 de ani era o femeie are atrăgea priviri fără a mișca un deget, acum este expertă în arta seducției.

Pune mare accent pe aspectul său fizic și face tot posibilul pentru a se menține în forma ideală. Nu numai că atrage privirile bărbaților, le atrage și pe cele ale femeilor care sunt invidioase pe aspectul său fizic.

Ce zodii au ghinion în martie 2018

Pentru că, din păcate, astrele nu aduc numai bucurii în viețile noastre, iată că există și zodii care vor avea ghinion în martie 2018. Cel mai probabil, acestea vor fi Berbecul, Săgetătorul și Peștii. Cum și în ce fel vor fi afectați acești nativi de energia negativă a astrelor, află din rândurile următoare!

Berbecii vor avea probleme cu banii

Nativii Berbeci ar putea avea probleme de ordin financiar în martie 2018. Mare atenție cui împrumutați bani, pentru că s-ar putea să nu îi mai primiți niciodată înapoi și, de asemenea, aveți grijă în ce vă investiți bugetul. Cumpărăturile impulsive vă pot lăsa fără sume substanțiale de bani, în condițiile în care oricum în luna martie 2018 s-ar putea să vă treziți că aveți de plătit o datorie mai veche de care ați uitat.

Încercați să vă faceți un buget în această lună, dacă vreți să vă asigurați că nu o să ajungeți să vă împrumutați încă de la mijlocul lunii și reduceți considerabil banii pe care îi cheltuiți în mod obișnuit pe distracție. O să aveți timp și pentru distracții, însă luna aceasta trebuie să fiți precauți, pentru că ați putea avea probleme financiare mari!

Săgetătorii ar putea fi dezamăgiți în dragoste

Din păcate pentru nativii Săgetători, luna martie ar putea aduce o mare dezamăgire amoroasă. Dacă sunteți într-o relație de lungă durată, atunci sunt șanse ca luna aceasta relația să se încheie brusc, fără prea multe explicații din partea partenerului de cuplu.

Pe de altă parte, aceste dezamăgiri pot lua forma și unor minciuni venite din partea partenerului de cuplu, dar și unor relații extraconjugale, care ar putea fi dezvăluite accidental.

Peștii au ghinion în carieră

Nativii Pești ar putea avea luna aceasta ghinion în domeniul profesional. Dacă aveați planuri de a vă schimba locul de muncă sau dacă voiați să participați la un concurs pentru un alt job, atunci lucrurile ar putea lua o turnură neașteptată. Poate că erați siguri că veți primi un bonus, sau poate că vineva vă promisese un anumit job, dar iată că nu există certitudini în martie 2018 pentru nativii Pești, în sfera carierei.

Orice s-ar întâmpla, trebuie să știți că astrele plusează la alt capitol, dacă profesional veți avea ghinion. Așa că stați cu ochii deschiși… cine știe ce surprize frumoase vă așteaptă?!