Horoscop Azi

Horoscop: 3 zodii care NU îşi găsesc marea dragoste. Sunt neîmplinite

Iubesc, dar niciodata la intensitate maxima. Si asta intrucat nu au norocul sa intalneasca acea persoana care sa le faca sa vibreze la maximum.

Vorbim in continuare despre zodiile pentru care cu greu exista o jumatate perfecta si pe care sunt sanse sa nu o descopere niciodata.

Berbec

Berbecul e atat de plin de energie si de avant incat nu are rabdare sa astepte dupa marea iubire. Sunt sanse sa se casatoreasca de foarte tanar si in felul acesta sa rateze orice sansa se a mai fi deschis spre dragostea perfecta.

Cand va realiza ca nu mai poate face nimic in acest sens va trai o adevarata drama sufleteasca. Fara sa o marturiseasca, inima sa va tanji intotdeauna dupa implinirea in amor.

Sagetator

Sagetatorul trece fluierand pe langa marea dragoste. Si nu o data, ci de cel putin doua ori in viata. Habar n-are cand si-a intalnit persoana predestinata si, aiurit cum e, merge mai departe. Traieste insa cu regretul neimplinirii in amor, pentru ca este constient ca iubirea nu e asa cum o simte in prezent, ci are ceva supranatural, iar el tocmai dupa acest sentiment tanjeste mereu.

Varsator

Trec sansele pe langa Varsator si el habar nu are. E boem din fire si nici nu realizeaza ca, de fapt, a avut la un moment dat alaturi persoana perfecta, dar cu stilul sau aiurit a indepartat-o.

Viseaza sa i se dea inima peste cap, sa traiasca intens, sa se bucure de iubirea puternica si infinita, sa vibreze cu adevarat la acest sentiment, dar jumatatea sa nu isi mai arata chipul, iar el nu are curajul sa lupte pentru iubirea sa.

Ce zodii au ghinion în martie 2018

Pentru că, din păcate, astrele nu aduc numai bucurii în viețile noastre, iată că există și zodii care vor avea ghinion în martie 2018. Cel mai probabil, acestea vor fi Berbecul, Săgetătorul și Peștii. Cum și în ce fel vor fi afectați acești nativi de energia negativă a astrelor, află din rândurile următoare!

Berbecii vor avea probleme cu banii

Nativii Berbeci ar putea avea probleme de ordin financiar în martie 2018. Mare atenție cui împrumutați bani, pentru că s-ar putea să nu îi mai primiți niciodată înapoi și, de asemenea, aveți grijă în ce vă investiți bugetul. Cumpărăturile impulsive vă pot lăsa fără sume substanțiale de bani, în condițiile în care oricum în luna martie 2018 s-ar putea să vă treziți că aveți de plătit o datorie mai veche de care ați uitat.

Încercați să vă faceți un buget în această lună, dacă vreți să vă asigurați că nu o să ajungeți să vă împrumutați încă de la mijlocul lunii și reduceți considerabil banii pe care îi cheltuiți în mod obișnuit pe distracție. O să aveți timp și pentru distracții, însă luna aceasta trebuie să fiți precauți, pentru că ați putea avea probleme financiare mari!

Săgetătorii ar putea fi dezamăgiți în dragoste

Din păcate pentru nativii Săgetători, luna martie ar putea aduce o mare dezamăgire amoroasă. Dacă sunteți într-o relație de lungă durată, atunci sunt șanse ca luna aceasta relația să se încheie brusc, fără prea multe explicații din partea partenerului de cuplu.

Pe de altă parte, aceste dezamăgiri pot lua forma și unor minciuni venite din partea partenerului de cuplu, dar și unor relații extraconjugale, care ar putea fi dezvăluite accidental.

Peștii au ghinion în carieră

Nativii Pești ar putea avea luna aceasta ghinion în domeniul profesional. Dacă aveați planuri de a vă schimba locul de muncă sau dacă voiați să participați la un concurs pentru un alt job, atunci lucrurile ar putea lua o turnură neașteptată. Poate că erați siguri că veți primi un bonus, sau poate că vineva vă promisese un anumit job, dar iată că nu există certitudini în martie 2018 pentru nativii Pești, în sfera carierei.

Orice s-ar întâmpla, trebuie să știți că astrele plusează la alt capitol, dacă profesional veți avea ghinion. Așa că stați cu ochii deschiși… cine știe ce surprize frumoase vă așteaptă?!