Horoscop Azi

HOROSCOP FEBRUARIE 2018. ZODIA peste care DĂ NOROCUL: Lucruri fantastic de bune

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, HOROSCOPUL lunii februarie 2018.

BERBEC- au o lună în care se îndrăgostesc, e simbolul dragostei pentru ei.

TAUR- se pare că fiecare o să aibă ceva întârzieri, sunt sfătuiți să abordeze problemele care-i interesează, lucrurile pe care trebuie să le rezolve.

GEMENI- au o lună în care trebuie să se ocupe de propria relaxare, dar și de persoanele dragi care le simt lipsa de multe ori, au nevoie de o vorbă bună.

RAC- fertilitate și belșug.

LEI- trebuie să pună cap la cap, să știe ce vor cu viața lor, trebuie să stabilească ce vor cu profesia, ce au de făcut în familie, cum se comportă în societate.

FECIOARA- a dat norocul peste ea, vin lucruri fantastic de bune, se produce un salt rapid calitativ în existența tuturor fecioarelor.

BALANȚĂ- vin bonusuri din toate direcțiile, mai ales de la persoanele dragi și de la cele pentru care noi am făcut ceva.

SCORPION- o lună în care li se pune la încercare forța, puterea, tăria, suferința, ei trebuie să strângă din dinți și să meargă mai departe, care-i provoacă, ce au greșit înainte plătesc luna asta.

SĂGETĂTOR- cu ceva întârzieri, vin o suită de schimbări fantastice benefice, foarte rapid.

CAPRICORN- lună de mister, forță de bine, au destule nebuloase, e luna în care trebuie să-și deschidă sufletul.

VĂRSĂTOR- schimbări marcante, e punctul cheie la începutul anului, obțineți ce vă doriți.

PEȘTI- vești bune, cadouri, sume de bani.