Horoscop Azi

Horoscop Mihai Voropchievici: care sunt zodiile ghinioniste in luna martie. Pierd tot, se cearta si nimic nu le merge bine

Celebrul astrolog Mihai Voropchievici a realizat horoscopul pentru luna martie 2018. Cateva zodii sunt favoritele astrelor.

Berbec: Are protecţie totală toată luna martie, sunt feriţi de toate forţele malefice.

Taur: O lună de aşteptare, un an hotărâtor să aibă răbdare, deoarece norocul este doar pentru cei care au răbdare.

Gemeni: Sunt schimbători, să abordeze toate probleme edin luna martie altfel.

Rac: Au câştigat pe toate planurile, sunt în postura marilor câştigători.

Leu: Martie, el se simte bine în lunile în care Soarele străluceşte. Lună cu multă încărcătură, trebuie să alerge să-şi rezolve problemele. Trebuie să aibă tărie.

Fecioară: Are o perioadă de revigorare, intră într-o nouă viaţă, au beneficii.

Balanţă: Să lăsaţi grijile la o parte. Să lăsăm necazurile în urmă şi să ne pregătim pentru un an mult mai bun.

Scorpion: Au o mulţime de mistere neelucidate. Aura de mister este dată la o parte de forţa divină.

Săgetător: Au o lună cu schimbări importante. Sunt în aşteptare. Nu ştiu dacă vor reuşi să facă faţă.

Capricorn: Vine o suită de schimbări şi ei să fie pregătiţi, îi prind de obicei nepregătiţi.

Vărsător: Vor da lovitura şi se produce un salt calitativ în existenţa lor. Sunt beneficiarii cei mai cei pe lângă Raci.

Peşti: Au o lună mai cu susul în jos. Au o lună de mesaje, de comunicare, sunt pe postura de acumulare de informaţii. Primesc şi oferă informaţii.

Zodiile de care sa te feresti in martie – Iti vor raul

4 zodii sunt puse pe rele in luna martie. Nu se vor da la o parte de la nimic si vor actiona fara mila. Esti gata sa afli de cine trebuie sa te feresti?

PESTI: Nativul Pesti a acumulat multe frustrari in ultima vreme si s-a simtit nedreptatit in multe situatii, motiv pentru care va actiona cu mai multa imprudenta, facand din nou greseli dupa greseli. Va avea parte de tot felul de situatii tensionate din care nu va putea iesi altfel decat prin scandal.

BERBEC: Nativul Berbec devine extrem de vulcanic si nu isi va mai cantari deloc cuvintele. Nu va menaja pe nimeni, iar daca va fi calcat pe coada se va razbuna in stilul sau caracteristic.

Acest semn zodiacal nu este foarte pacifist, asa ca ar fi bine sa nu il provocati in aceasta luna de foc pentru el.

LEU: Leul continua sa fie la fel de narcisist cum il stiti, iar in martie se va apara cu toate armele fara sa se gandeasca la faptul ca poate face victime colaterale. Va fi mai concentrat spre indeplinirea propriilor sale dorinte si nu va face nicio exceptie, adica va lovi in toata lumea pentru a-si atinge scopul.

SCORPION: Nativul Scorpion va actiona cu tact, in mod misterios, asa cum obisnuieste sa o faca. Acest nativ te poate juca pe degete fara sa iti dai seama, caci aceasta e marea sa calitate. Scorpionul se va axa foarte tare pe cariera si pentru a obtine ce isi doreste este capabil de multe, de mult prea multe.

Asadar, ai grija cum te adresezi acestor patru nativi, ce vrei sa ii intrebi, cum ii abordezi pentru ca vor fi extrem de sensibili in aceasta luna si pot face rau fara ca macar sa isi dea seama!