Horoscop Azi

4 zodii care atunci când sunt rănite construiesc un zid în jurul inimii sale!

Aceste 4 zodii despre care veți citi în articolul ce urmează în rândurile de mai jos este vorba despre acele zodii care imediat după ce au fost rănite vor construi un zid foarte înalt în jurul său, interiorizându-se și marginalizându-se de restul lumii ce ar putea sa le rănească iar, de frica de a nu fi a doua oară refuzate deoarece acestea sunt foarte timide și nesigure pe ele.

Aceste 4 zodii fac parte din categoria de oameni cărora le este teamă să facă încercări care s-ar putea termina foarte dezastruos pentru inima lor extrem de fragilă.

Taur – Taurii sunt foarte iubitori și nu vor face niciodată ceva greșit față de persoana pe care o iubesc deoarece le este teamă de despărțirea ce ar putea durea atât de tare. Nativii acestei zodii în cazul în care vor trece printr-o despărțire foarte dureroasă, nu vor trece niciodată peste amintirea fostului iubit, făcând un zid de protecție contra celor ce vor să intre în inima lor de teama unei noi dezamăgiri. Taurul are un puternic simt al securitatii materiale, fiind stabil din fire, cu picioarele pe pamant, armonios, afectuos si loial. Necesitatile sale sunt cele de baza: daca are hrana, un partener stabil si o casa cu tot ce ii trebuie in ea, Taurul este cel mai fericit om.

Personalitatea Taurului este aparent pasiva, indolenta chiar, dar totul pana la primul impuls. Daca este provocat, devine rigid si incapatanat, declansand un temperament furios. In cea mai mare parte a timpului, Taurul este o persoana rezervata, ratand multe sanse din cauza ca le lasa sa treaca pe langa el din pasivitate. Taurul este posesiv, iar convingerile sale sunt fixe, incat nimeni nu i le poate schimba. Apreciaza foarte mult lucrurile bune in viata si nu isi refuza niciodata nimic. Ii place traiul simplu, facil, fara probleme, cu toate necesitatile asigurate, bucurandu-se de dragoste si armonie. Taurul se lasa usor furat de tentatii, placerile vietii fiind pe primul plan.

Simturile trebuie sa ii fie rasfatate pe toate nivelurile: gustul, vederea, mirosul, auzul, oferindu-si numai ce ii face cu adevarat placere: o mancare gustoasa, un peisaj linistit, o muzica placuta, un parfum delicat. Taurul are un caracter bland, rabdator, muncitor, dar un pic prea incet si greoi. Tendintele celor din jur de a-l grabi rareori se incheie cu succes, pentru ca are nevoie de timp pentru a se adapta cerintelor si schimbarilor aparute in viata sa.

Berbec – Berbecii vor fi mereu vulnerabili în fața iubirii, îndrăgostindu-se mereu până peste cap față de persoana iubită. Acestea când se îndrăgostesc nu pot uita niciodată de persoana iubită, atât de tare încât uită până și de propria persoană. Aceștia în motentul în care trec printr-o despărțire, fac tot ce pot pentru a capta atenția persoanei pe care o iubesc, și nu vor lăsa niciodată loc unei alte persoane în viața lor. Berbecul este mereu in cautare de ceva nou, necunoscut, fiind un pionier si un temerar in tot ce face. Este rezistent la efort prelungit, incapatanat si indaratnic, chiar daca greseste. Totusi, oricine se poate baza pe Berbec in orice situatie, deoarece se implica total in caz de urgenta.

Este inteligent, cu o memorie buna, dar cu o mai mica putere de concentrare asupra obiectivului propus, pentru ca nu-si poate mentine acest interes pana la sfarsit, avand obiceiul de a se implica in mai multe proiecte odata. Este hotarat, cu o mare vointa, adora riscul si pericolul, libertatea si noutatea. Este marinimos, generos, isi respecta promisiunile, este pasional si capabil de fapte marete. Poate deveni violent la nervi, coleric, gata de scandal, fiind si un mare laudaros. Poate deveni uneori victima propriilor imprudente si exagerari. Berbecul este stimulat de o mare dorinta de a conduce si organiza, preferand aceasta pozitie celei de subaltern.

Cu greu accepta un alt punct de vedere decat cel personal. Lucreaza la fel de bine in orice conditii, oricat de grele ar fi, datorita marii sale adaptabilitati. Cand ii vine o idee, abia asteapta sa o puna in practica, dar pe cat de entuziasmat pare la inceput, pe atat de repede renunta la idee si proiectele raman nerealizate, abandonate pe parcurs. Nu prea ii place sa duca la capat ce a inceput, pentru ca gandul deja i se indreapta spre alte teluri, spre alte proiecte.Pentru un Berbec, cel mai greu este sa isi controleze impulsurile, de aceea ar fi bine sa invete sa gandeasca profund inainte de a actiona. Impulsivitatea si incapacitatea de a-i asculta si pe ceilalti ii creeaza multe probleme.

Chiar daca are o fire combativa, are norocul de a putea alunga nervozitatea si furia la fel de repede pe cat o declanseaza. Uita repede motivele de cearta si nu tine pica pe nimeni. Are nevoie de mult tact in ceea ce face, pentru ca unii l-ar putea crede necioplit. Trebuie sa fie permanent atent la ceea ce spune si face, ca sa nu faca vreo gafa. Poate cunoaste succesul daca va sti sa isi canalizeze energiile foarte mari in domeniile care i se potrivesc. Ar fi recomandabil sa numere pana la zece inainte de a porni vreo actiune, ca nu cumva sa faca vreo greseala din impuls sau repezeala.

Scorpion – Scorpionii zilnic duc lipsa unui om care să-l înțeleagă și să îl iubească deoarece aceștia imediat după orice despărțire se interiorizează și nu mai acceptă pe nimeni în interiorul sufletului lor de teama unei noi dezamăgiri. Nativii acestei zodii sunt parțial timizi și nu au acel insticct de a se exterioriza față de cineva apropiat s-au ceva de cineva apropiat. Aceștia nu fac alt ceva decât să spere ca în viața lor va exista cineva mult mai bun ca înainte. Personalitatea Scorpionului este magnetica, misterioasa, carismatica, atragandu-i pe toti in jurul sau ca un magnet. Puternic din fire, Scorpionul nu se lasa usor infrant, avand un profund simt al apararii atunci cand se afla in incurcatura. Desi atrasi de personalitatea lui, cei din jur reusesc cu greu sa il inteleaga, pentru ca e imposibil sa afle ce gandeste si simte cu adevarat.

Scorpionul arata tuturor o imagine de om sigur pe sine, increzator, puternic, controlat si calm, desi in interiorul sau se da o lupta acerba. Scorpionul este sensibil si emotional, dar emotiile sunt puternic tinute sub control, incat nu ar putea fi observate nici de catre cei foarte apropiati. In ciuda aparentelor de persoana dura, emotiile sunt totusi latura sa forte si reuseste sa si-o controleze cu mare grija. Toate sentimentele pot fi mult mai intense la Scorpion: si dragostea si ura, si gelozia si loialitatea. Totusi cand emotiile Scorpionului explodeaza, ele pot fi periculoase, adeseori negative, precum razbunarea sau sarcasmul.

Scorpionul este o fire susceptibila si sceptica, sarcastica si aspra uneori. La el nu exista sentimente de mijloc, neutre: totul e alb sau negru. Datorita spiritului sau ascutit, poate eticheta dintr-o privire caracterul unui om. Intotdeauna obtine ceea ce vrea, cand vrea. Scorpionul este un caracter de temut, fiind inclinat spre autodistrugere, spre experiente originale, spre locuri si aventuri neobisnuite, spiritul sau de investigator atragandu-l in cele mai ciudate actiuni, unele dintre ele periculoase.

Fecioară – Fecioarele sunt mereu în căutarea unei persoane care să le înțeleagă și să le iubească necondiționat tot timpul. Nativii acestei zodii sunt foarte sensibile și emotive, având nevoie permanență de susținere morală în tot ceea ce au ce gând să facă pe viitor. Universul acestor nativi este construit în întregime din persoanele apropiate care au grijă de ele să nu se dea bătute când vor să facă asta.