Horoscop Azi

Zodiile de care sa te feresti in martie – Iti vor raul

4 zodii sunt puse pe rele in luna martie. Nu se vor da la o parte de la nimic si vor actiona fara mila. Esti gata sa afli de cine trebuie sa te feresti?

PESTI: Nativul Pesti a acumulat multe frustrari in ultima vreme si s-a simtit nedreptatit in multe situatii, motiv pentru care va actiona cu mai multa imprudenta, facand din nou greseli dupa greseli. Va avea parte de tot felul de situatii tensionate din care nu va putea iesi altfel decat prin scandal.

BERBEC: Nativul Berbec devine extrem de vulcanic si nu isi va mai cantari deloc cuvintele. Nu va menaja pe nimeni, iar daca va fi calcat pe coada se va razbuna in stilul sau caracteristic.

Acest semn zodiacal nu este foarte pacifist, asa ca ar fi bine sa nu il provocati in aceasta luna de foc pentru el.

LEU: Leul continua sa fie la fel de narcisist cum il stiti, iar in martie se va apara cu toate armele fara sa se gandeasca la faptul ca poate face victime colaterale. Va fi mai concentrat spre indeplinirea propriilor sale dorinte si nu va face nicio exceptie, adica va lovi in toata lumea pentru a-si atinge scopul.

SCORPION: Nativul Scorpion va actiona cu tact, in mod misterios, asa cum obisnuieste sa o faca. Acest nativ te poate juca pe degete fara sa iti dai seama, caci aceasta e marea sa calitate. Scorpionul se va axa foarte tare pe cariera si pentru a obtine ce isi doreste este capabil de multe, de mult prea multe.

Asadar, ai grija cum te adresezi acestor patru nativi, ce vrei sa ii intrebi, cum ii abordezi pentru ca vor fi extrem de sensibili in aceasta luna si pot face rau fara ca macar sa isi dea seama!

Despre Femeia Rac:

Zodie feminină de apă, guvernată de lună, racul este sensibil, curajos și inteligent. Cu o intuiție de invidiat, racii sunt adesea persoane foarte sigure pe sine, deși mulți le consideră sensibilitatea ca fiind un minus.

Nu este deloc așa, deoarece sensibilitatea racilor îi îndeamnă mereu pe aceștia să fie atenți la nevoile persoanelor din jurul lor, să îi asculte cu atenție pe cei care le spun problemele lor și să îi ajute necondiționat.

Se mai spune despre raci că sunt timizi. Nici acest lucru nu este adevărat – faptul că nu le place să iasă în evidență, să se laude sau să acționeze fără să analizeze bine situația, nu înseamnă că sunt timizi, ci mai degrabă persoane calculate, cu capul pe umeri.

Racii sunt foarte atașați de casa lor, de familie și de prieteni. Ei nu pot trăi în singurătate și, tocmai de aceea, se înconjoară mereu de oameni. Sunt cei mai buni prieteni și cei mai grijulii părinți.

Femeile rac sunt considerate a fi cele mai bune mame din zodiac, iar bărbații rac sunt responsabili, atenți la nevoile familiei și foarte muncitori.

Pentru raci, fericirea rezultată din echilibrul psihic și echilibrul familiei este cea mai importantă. Muncesc mult și se dedică pasiunilor lor, iar banii nu sunt o prioritate. Racii sunt genul de oameni care preferă să aibă o meserie pe care să o facă din plăcere, chiar dacă nu sunt plătiți extraordinar de bine, decât să aibă un salariu mare, dar să fie nefericiți.