Horoscop Azi

Este bărbatul visurilor tale! – Ce tip de iubit îți dorești în funcție de zodie

1. Berbec

Ai nevoie de un partener care poată să țină piept cu brio cu vitalitatea și energia ta. Bărbatul ideal pentru tine trebuie să fie inteligent și să nu-l deranjeze sarcasmul tău.

 

2. Taur

Adori să fii tratată ca o prințesă de iubitul tău. Ai nevoie să te simți specială tot timpul. Iubitul tău trebuie să îți facă mereu cadouri scumpe și să te răsfețe.

 

3. Gemeni

Ai nevoie de un bărbat care să te înveselească, să fie devotat și gata mereu pentru experiențe noi. Îți dorești să vă puteți distra mereu împreună. Gemenii ies repede din relațiile plictisitoare, de la care nu primesc niciun fel de stimul.

 

4. Rac

Îți dorești bărbați serioși cu care să poți avea încă de la început o relație serioasă. Femeile Rac sunt romantice din naștere și vor să se simtă protejate și iubite de partneerul lor.

 

5. Leu

Partenerul tău nu numai că trebuie să creadă că ești o femeie ideală, ci să-ți și spună mereu asta. Leii au nevoie de complimente sincere ca de aer.

 

6. Fecioară

Îți plac bărbații răbdători, care știu cum să găsească calea corectă spre inima ta. Fecioarele sunt perfecționiste și nu se vor grăbi niciodată atunci când își aleg partenerul.

 

7. Balanță

Femeile Balanță își doresc un bărbat care să le semene. Trebuie să aveți o mulțime de lucruri în comun. Bărbatul care cucerește inima unei Balanțe trebuie să aibă un simț al umorului dezvoltat.

 

8. Scorpion

Ai nevoie de un bărbat care va fi în stare să-ți satisfacă toate poftele nebunești din dormitor. Scorpionii sunt îndrăzneți, iar bărbatul de lângă ele trebuie să le semene sau să învețe cel puțin să fie la fel ca ele.

 

9. Săgetător

Săgetătorii caută mereu să formeze relații cu persoanele pe care le consideră cei mai buni prieteni ai lor. Cred în dezvoltarea graduală a unei relații și în cele de durată.

 

10. Capricorn

Preferi să ai relații cu bărbați care demonstrează că sunt ambițioși și determinați să-și îndeplinească visurile. Capricornii adoră să muncească și să-și transforme visurile în realitate, așa că vor alături de ele un om împlinit pe toate planurile.

 

11. Vărsător

Ești mereu în căutarea bărbaților spontani și creativi. Trebuie ca timpul petrecut împreună cu partenerul tău să fie mereu interesant.

 

12. Pești

Are nevoie de bărbați care să fie la fel de romantici ca ea. Vrei să vă simțiți ca și cum relația voastră e un film de dragoste. E mereu cu capul în nori și visează la Prințul ei pe cal alb.