Horoscop Azi

Ce DAR UNIC a primit fiecare zodie de la Divinitate! Capricornii au primit SUCCESUL in toate!

Zeus, zeul zeilor, liderul muntelui Olimp și-a iubit creațiile atât de mult încât a binecuvântat fiecare dintre cele mai puțin muritoare cu abilități speciale care să le conducă viața. Fiecare semn stelar a primit o abilitate distinctă care l-a făcut să iasă în evidență față de celelalte.

Aceste legende au anumite calități care sunt reflectate în trăsăturile reprezentate de fiecare individ născut sub aceste luni specifice. S-ar putea să aibă un anumit sâmbure de adevăr, în ciuda subtonului mitic. Cum au dat mai departe zeii și zeițele aceste abilități speciale în încercarea de a face muritorii să se confrunte cu zbuciumul vieții lor.
Pe scurt, învățăm să apreciem faptul că oricine este special în felul său.

BERBEC – ONOARE
Potrivit legendelor timpului străvechi, era căutată o claie de lână de aur care trebuia să fie recuperată, implicând o călătorie periculoasă. Potrivit mitului antic, Jason și argonauții au acceptat provocarea de a aduce înapoi claia și au căzut de acord asupra acestei responsabilități.

Căutarea lor a fost presărată cu obstacole după obstacole dar au reușit să treacă peste toate greutățile, nepierzându-și ambiția sau moralitatea în ciuda tuturor eșecurilor. În final, Jason a fost nevoit să aleagă între viața sa și succesul misiunii și așa determinat cum era, s-a sacrificat fără ezitare pentru a putea atinge obiectivul. Fiind atât de dedicat și eroic, Zeus a onorat altruismul lui Jason, transformând claia de lână de aur într-o constelație pentru a reaminti că sacrificiul și credința nu rămân niciodată nerăsplătite.

Cadoul zeilor pentru Berbec este onoarea prin recunoașterea credinței lor oarbe și devotamentului altruist. Nu se vor lăsa niciodată înfrânți de dificultăți și vor accepta provocări cu fruntea sus. Nu le stă în caracter să renunțe în fața necazurilr și mai degrabă ar muri în picioare decât să trăiască în genunchi.

TAUR – PUTERE

Legenda este inspirată din mitul care implică practica sacrificiului unui băiat tânăr către zei ca să mențină zeii împăcați. Sacrificiul a fost ordonat de regele corput care a adăpostit o beste mitică îngrozitoare numită Minotaur, având capul unui taur și trupul unui bărbat.

Băiatul ales a fost lăsat în bârlogul Minotaurului care era un labirint ca o temniță unde și-a și întâlnit sfârșitul, fiind împuns de coarnele Minotaurului și mâncat de acesta. Theseus a fost unul dintre băieții cărora nu le-a fot frică de zvonurile potrivit cărora nimeni nu supraviețuise călătoriei în bârlog. Când a fost ales drept sacrificiu, l-a confruntat pe Minotaur și l-a învins.

Zeii i-au dăruit Taurului putere. Ca și în legenda de mai sus, indiferent cât de puternică este opoziția, Taurul va fi mereu ingenios și va găsi o modalitate prin care să iasă victorios. Are abilitatea să ăși cunoască sufletul în profunzime și să găsească rezerve de energie care s-ar putea să-i provoace să supraviețuiască și celor mai dure situații.

GEMENI – COMUNICARE
Semnul zodiacal este inspirat dintr-o legendă legată de o iubire nemărginită a doi frați. Pollux și Castor erau gemenii care împărțeau o conexiune foarte puternică între ei și s-au hotărât să îi ajute pe Jason și argonauți să recupereze lâna berbecului de aur. Cu toate acestea, pe parcursul aventurii, Castor a murit, lăsându-l pe Pollux abătut. Ca să consoleze fratele în suferință, Zeus i-a propus să locuiască împreună cu zeii pe muntele Olimp, însă Pollux a refuzat.

Ca să imortalizeze iubirea lor și să trăiască veșnic împreună, Zeus i-a transformat în două astre.
Oamenii în zodia Gemeni sunt binecuvântați cu proverbiala „gură de aur”. Au capacitatea de a-și manipula audiența foarte ușor, având în vedere că au abilitatea de a fermeca atunci când trebuie să vorbească. Te vor convinge de punctul lor de vedere fără să-ți dai seama. Subtili și calculați, știu cum să-și susțină opinia.

RAC – LOIALITATE

Legenda îl implică pe faimosul Hercule, caruia i s-a cerut să oprească monstrul marin cu opt capete, Hydra, din a teroriza oamenii. Hera, regina zeițelor a fost înșelată de Zeus și așa a fost născut Hercule. În mod natural, Hera l-a văzut pe Hercule drept un inamic. I-a ordonat regelui crabilor să ajute Hydra în fața lui Hercule. Legenda spune că Hercule a călcat pe crab și l-a ucis. Pentru a onora serviciile sale, Hera l-a făcut nemuritor pe Regele Crabilor, transformându-l într-o constelație.

Acest dar a oferit celui de-al patrulea semn zodiacal loialitatea. O să dureze puțin până se obișnuiesc cu cealaltă persoană dar odată ce se cunosc și îi respectă, vor fi cei mai loiali oameni pe care cineva și-i dorește în viața sa. Racii sunt cunoscuți ca oamenii prea darnici cu iubirea și sprijinul lor iar ceilalți s-ar putea să profite de loialitatea lor.

LEU – MÂNDRIE

Unul dintre adversarii lui Hercule, Leul din Nemeea, teroriza populația. Hercule a confruntat bestia și l-a nimicit în luptă neînarmată. Mai târziu, Hercule a jupuit Leul și i-a purtat pielea drept pelerină, despre care se spune a fi impenetrabilă în fața atacurilor sabiei sau săgeților.

După cum presupune zodia, zeii i-au dăruit acestei astrei, mândria. Poți să le greșești în orice fel dar vai și amar dacă le rănești mândria pentru că le vei dezlănțui adevărata furie. Având în vedere că pielea Leului era impenetrabilă săgeților din exterior, așa și persoanele în zodia leu nu cosideră relevantă contribuția celorlalți oameni și au propriile opinii. Este foarte dificil și deloc înțelept să încerci să le schimbi gândirea, doar dacă nu cumva orgoliul lor lasă garda jos și sunt raționali.

FECIOARĂ – ADAPTABILITATE

Potrivit mitologiei grecești, Persefona a fost răpită de zeul Infernului, Hades, cu intenția de a se căsători cu ea. Când Demetra, mama Persefonei și puternica zeiță a Pământului a aflat și I-a cerut ajutorul lui Zeus. Înțelegerea finală a fost ca Persefona să fie lăsată 6 luni pe Pământ (de la echinocțiul de primăvară până la cel de toamnă) și celelalte 6 luni le va petrece în Infern.

Darul divinității de pe muntele Olimp pentru Fecioare este abilitatea de a se adapta, așa cum, Persefona, care a fost regina Infernului, s-a adaptat realității ei. Poți supune o Fecioară celor mai aspre situații și va fi capabilă să supraviețuiască. Voința ei de a nu renunța niciodată și faptul că rămâne mereu optimistă, îi ușurează adaptarea cu ceea ce se întâmplă în jur.

BALANȚĂ – LOIALITATE

Balanța este inspirată de zeița dreptății, Themis. Balanțele reprezintă harurile și păcatele oamenilor. În alte legende grecești, legendele spun că aceste balanțe sunt un mod de a reprezenta karma, potrivit căreia orice acțiune are o consecință cu care te vei confrunta mai devreme sau mai târziu.

Divinul dar pentru Balanță este afinitatea pentru justiție. Vor fi foarte drepți în relaționarea zilnică. Își supun propria persoană la standarde morale foarte stricte și susțin anumite principii. Asta îi face direcți și nu cei ce vor încerca să îmbuneze adevărul.

SCORPION – PASIUNE

Legenda spune că un mare vânător, Orion, s-a îndrăgostit de frumoasele nimfe, fiicele lui Atlas și Pleione, Pleiadele. Când Orion a pornit pe urmele lor, Pleiadele au rugat-o pe Gaia, zeița antică a Pământului să le ajute. Gaia era deja furioasă pe Orion care îi tot omora creaturile încât a trimit un scorpion imens care l-a înțepat și omorât pe Orion. Toți trei: Orion, Pleiadele și Scorpionul au devenit constelații minunate.

Muritorii sub acest semn sunt binecuvântați cu pasiune. Vor face tot ce le stă în putință să își exprime iubirea și vor fi gata să dovedească dacă este nevoie. Cu toate aceste, există o morală a mitului potrivit căreia prea multă indulgență s-ar putea să te otrăvească și să te facă orb în fața consecințelor.

SĂGETĂTOR – NOROC

Legenda se învârte în jurul magnificului centaur, Chiron, care a fost fiul zeului mării, Poseidon. A fost mentorul unor ucenici extraordinari precum Hercule și Jason. Cu toate acestea, a fost lovit accidental de o săgeată otrăvitoare a lui Hercule, dar fiind un semi-zeu, nu a murit. Zeus i-a curmat suferința, luândui imortalitatea bestiei.

Darul zeilor pentru Săgetători este norocul. Luând în considerare natura lor spontană, nu planifică nimic și, prin urmare, merită cât mai mult noroc dintre zodii deoarece lasă majoritatea lucrurilor în mâna șansei.

CAPRICORN – SUCCES

Zodia este inspirată de marea zeiță a mării, Capra Nimfă Amaltheia. Aceasta a fost numită să aibă grijă de Zeus când era bebeluș, deoarece Rhea, mama lui Zeus, se temea că soțul ei, Kronos, l-ar putea răni. Pentru loialitatea și serviciile ei, Zeus a făcut-o nemuritoare pe Amaltheia, transformând-o într-o constelație.

Darul zeilor pentru Capricorni este succesul, abundența. Aceștia apreciază faptul că succesul nu vine la oamenii nepregătiți sau care nu îl merită, de aceea se străduiesc pentru perfecțiune și dau ceea ce au mai bun ca să fie demni de recompensă. Au această nevoie incurabilă de a-și câștiga recompensa pe baza muncii lor grele. Orice câștigat cu ușurință o să-i facă să se simtă nedemni de succes și laude.

VĂRSĂTOR – UNICITATE

Legenda spune că un prinț tânăr și arătos, Ganymede, era așa frumos încât Zeus i-a permis să trăiască pe Muntele Olimp cu zeii. I s-a alocat sarcina divină de a turna nectarul tinereții în cupele zeilor.

Vărsătorilor le-a fost dăruită unicitatea. Au viziuni neconvenționale asupra a ceea ce îi înconjoară și le place să privească lucrurile dintr-o perspectivă unică. Nu vor urma tendințele și nu se vor obosi cu ele.

PEȘTI – FANTEZIE

Potrivit mitologiei grecești, un monstru gigantic, Typhon, a atacat Olimpul și a fost mai mult decât o luptă pentru zei. În timp ce zeii se împrăștiau în toate direcțiile, transformându-se în animale,

Afrodita și fiul ei, Eros, s-au transformat în pești și au înotat în diferite direcții.
Darul fanteziei presupune că Peștii sunt gânditori și nu se vor odihni până când nu își transformă visele în realitate. Se pot convinge să atingă obiective care par imposibile doar prin a crede în forțele proprii. Cu toate acestea, trebuie să facă diferența între obiective realiste și cele de neatins, deoarece, uneori, s-ar putea să bage în gură mai mult decât pot mesteca.