Horoscop Azi

Horoscop 1 martie 2018. Gata cu supărările! Vin valuri de fericire pentru 5 zodii! DAR ALTA…

Trigonul Venus-Jupiter aduce de obicei un plus de prospetime in viata de zi cu zi. Conform prognozei eastrolog.ro, acest aspect favorizeaza viata sociala si, mai ales, cea sentimentala.

Colaborarile pe care le incepeti azi se pot dovedi fructuoase si stabile. In relatiile parteneriale, reusiti sa judecati lucrurile mai bine decat de obicei.

BERBEC

Este o zi favorabila schimbarilor importante pe toate planurile. Va puteti baza pe sprijinul prietenilor si al partenerului de viata.

Reusiti sa va purtati cu tact, comunicati cu usurinta si aveti ocazia sa va afirmati pe plan social. Dupa-amiaza s-ar putea sa plecati intr-o scurta calatorie in interes de familie.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti calm si prudent in discutiile cu o femeie.

Horoscop 28 februarie 2018. Avertismentul zilei: mare atenție la actele pe care le veți semna!

ZODIA BERBEC

In prima parte a zilei va simtiti plin de energie si va dedicati unor munci fizice sustinute. Nu va supra-apreciati capacitatea de efort, altfel riscati sa aveti probleme de sanatate. In cursul serii s-ar putea sa primiti musafiri de departe sau dumneavoastra sa fiti invitat la prieteni. Fiti cumpatat!

ZODIA TAUR

Aveti sanse reale de succes in societate si in afaceri.

Dimineata este posibil sa plecati intr-o calatorie importanta. S-ar putea sa intampinati dificultati, dar reusiti sa va descurcati. Spre seara, va bucurati de laude din partea intregii familii.

Ar fi bine sa nu va culcati pe lauri.ZODIA GEMENI

Se pare ca sunteti foarte bine dispus si luati decizii inspirate in problemele de natura financiara. Va puteti ocupa de afaceri delicate si aveti posibilitatea sa terminati lucrari incepute mai demult.

Este o zi buna pentru comunicarea cu persoane mai tinere din anturaj. Eastrolog.ro va recomanda sa aveti grija sa va respectati promisiunile.

ZODIA RAC

Usurinta cu care comunicati va favorizeaza relatiile cu persoanele din anturaj. Perspectivele unei calatorii in interes personal devin tot mai clare.

Sunt sanse sa obtineti castiguri frumoase din activitati comerciale. S-ar putea sa aveti o deziluzie pe plan sentimental, dar o puteti depasi mai usor cu ajutorul prietenilor.

ZODIA LEU

Dimineata s-ar putea sa luati o hotarare prin care va schimbati tot programul zilei. Este posibil sa va intalniti cu cativa prieteni si sa incepeti pregatirile pentru o intrunire.

Puteti sa va ocupati de probleme financiare. Eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati orice fel de speculatii.

Daca aveti de luat decizii importante, ascultati-va intuitia!

ZODIA FECIOARĂ

Se pare ca sunteti plin de entuziasm si pus pe schimbari. Acum este momentul sa va faceti planuri de viitor.

Este o zi prielnica pentru investitii, afaceri si calatorii in interes personal.

Va recomandam sa nu aveti ezitari, fiindca azi puteti avea succes in tot ce faceti.

ZODIA BALANȚĂ

Sunt sanse sa va imbunatatiti considerabil situatia financiara. S-ar putea sa primiti bani atat de la locul de munca, cat si dintr-o afacere.

Este posibil sa aveti ocazia sa faceti o investitie rentabila pe termen lung.

Va sfatuim sa va menajati sanatatea. Evitati surmenajul!

ZODIA SCORPION

Aveti multa incredere in fortele proprii si dati dovada de spirit de aventura. Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti precaut si sa nu riscati mai mult decat este cazul.

Este o zi favorabila calatoriilor in interesul familiei, din care va puteti puteti intoarce cu mari satisfactii financiare.

Seara este posibil sa petreceti momente placute alaturi de partenerul de viata. S-ar putea sa primiti vizita unor rude.

ZODIA SĂGETĂTOR

Dimineata este posibil sa primiti un cadou de la o persoana draga. Aveti o capacitate de comunicare deosebita si colaborati excelent cu cei din jur.

Spre seara s-ar putea ca un grup de prieteni sa va invite la o reuniune. Ar fi bine sa va feriti de excese.

ZODIA CAPRICORN

Dispuneti de multa energia fizica si intelectuala, ceea ce va incurajeaza sa incepeti noi activitati si sa faceti planuri de viitor, in special legate de casa.

Prietenii si rudele va ajuta sa terminati o lucrare complexa.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa va detasati de problemele financiare care va framanta si sa aveti mai multa incredere in viitor.

ZODIA VĂRSĂTOR

Este momentul sa porniti o afacere planuita mai demult. Va avantajeaza capacitatea de a lua decizii corecte.

Sunteti foarte comunicativ si puteti sa va faceti noi prieteni fara prea mult efort.

Sunt favorizate si activitatile legate de camin, dar va sfatuim sa va consultati cu partenerul de viata.

ZODIA PEȘTI

Dimineata s-ar putea sa fiti nevoit sa va schimbati programul stabilit pentru azi. Nu este exclus sa puneti la cale o intrunire, impreuna cu cativa prieteni.

Puteti sa va ocupati de probleme financiare, dar va recomandam sa evitati orice fel de speculatii.

Daca aveti de luat decizii importante, puteti sa va ascultati intuitia.