Horoscop Azi

HOROSCOPUL SĂNĂTĂŢII: 26 februarie – 4 martie. Zodia care va ajunge la spital!

Săptămâna 26 februarie – 4 martie 2018 se anunţă una plină de surprize pentru toate zodiile.

Pentru unele zodii săptămâna care urmează se anunţa una satisfăcătoare mai ales pe planul sănătăţii. Nu vor avea niciun fel de problemă, deşi este plin sezon al gripelor şi al virozelor.

Pentru alţi nativi, săptămâna 26 februarie – 4 martie 2018 nu se anunţă un foarte bună. Vor avea probleme de sănătate care, netratate la timp, se vor agrava.

Berbec – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Potrivit zodiacool.ro, este indicat în această săptămână să ai mare grijă de suflet şi de starea ta interioară. Oferă-i hrană și sufletului prin gânduri bune, iubire față de alţii și compasiune.

Taur – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Mare grijă, spre finalul săptămânii te vei confrunta cu dereglări ale tranzitului, lipsa somnului şi vei căpăta o răceala. Trebuie să o tratezi la timp, pentru a nu se agrava.

Gemeni – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Vei suferi o accidentare şi este posibil să ajungi spital. Trebuie să nu depui efort şi să te îngrijeşti foarte bine pentru a remedia repede problema. De asemenea, se pot reîntoarce viroze și în cazul tău. Mare atenţie în această săptămână.

Rac – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Nu se vor înregistra probleme de sănătate în acest interval, dar trebuie să te îmbraci adecvat vremii pentru a scăpa de răceala.

Leu – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Potrivit zodiacool.ro excesul sexual va duce la o devitalizare în această săptămână în cazul acestor nativi. De asemenea, bolile cronice vor fi și ele în actualitate şi trebuie să respecţi tratamentul.

Fecioară – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Atenție la trecerile bruște de la stările de veselie la cele de supărare. Te vei confrunta cu o uşoară depresie. Este bine să comunici cu cei din jurul tău.

Balanţă – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Vei fi în formă şi optimist în această săptămână.

Scorpion – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Evită în cursul acestei săptâmâni să ridici greutăți, sunt șanse de a provoca o hernie care să îţi dea mari bătăi de cap.

Săgetător – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Adoptă în această săptămâna un regim de viaţă sănătos şi fă o cură de detoxifiere a organismului.

Capricorn – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Te vei confrunta cu probleme la nivelul sistemului cardiac. Fii atent şi nu ezita să mergi la medic dacă simţi dureri acute.

Vărăstor – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

La finalul săptămânii există riscul unor accidentări, mai ales în zona gleznelor și a capului. Fii atent să nu aluneci şi să nu cazi!

Peşti – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Va fi o săptămâna cu o energie bună pentru tine şi te vei simţi excelent.