Horoscop Azi

Horoscopul BANILOR pentru săptămâna 26 februarie – 4 martie. Zodia care intră în „faliment”

Toată lumea speră ca săptămâna care urmează să fie și cea în care dau lovitura pe plan financiar. În unele cazuri, acest lucru poate deveni realitate, în timp ce alți nativi, mai puțin fericiți, vor avea parte chiar de efectul opus.

În continuare, vă oferim informații despre fiecare zodie în parte, în horoscopul săptămânii care urmează.

Berbec – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Banii îți alunecă printre degete precum nisipul, iar nimic nu pare să meargă bine pe plan financiar. Fenomene astronomice din săptămâna viitoare vor duce la pierderi financiare și cheltuieli mari.

Taur – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Apar oportunități de a face mai mulți bani. Nativii Taur trebuie să fie cu ochii în patru pentru a observa șansele care apar la orizont.

Gemeni – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Vor apărea cheltuieli pe care te vor forța anumite rude să le faci. Situații neprevăzute vor face ca nativii Gemeni să scoată din buzunar bani, dând peste cap planurile de a economisi.

Rac – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Urmează o săptămână stabilă din punct de vedere financiar pentru nativii Rac. Un posibil câștig uriaș se află la o aruncătură de băț.

Leu – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Progesul va defini săptămâna care urmează. Astrele le vor zâmbii Leilor pe plan financiar, deschizând uși pentru succese și dezvoltări.

Fecioară – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Fecioarele vor fi bântuite de greșeli ale trecutului. Din acest motiv, riscă să rateze o oportunitate profitabilă. Este recomandat să vă asumați anumite riscuri.

Balanţă – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Visurile devin realitate pentru nativii Balanță în următoarea săptămână. Astrele vor aduce rezultate pozitive pe plan financiar.

Scorpion – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Deși săptămâna care urmează va fi marcată de prosperitate pentru Scorpioni, grija este recomandată. Luați decizii legate de bani numai după ce v-ați gândit serios.

Săgetător – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Săgetătorii vor da de Raiul pe Pământ în următoarele zile, fiind norocoșii zodiacului pentru horoscopul săptămânal. Este momentul să cereți o promovare.

Capricorn – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Urmează o săptămână plină de dorința de răsfăț. Deși Capricornii vor dori să cheltuiască bani pe lucrurile care îi bucură, nu le va fi foarte ușor să-i și obțină.

Vărsăstor – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Astrele vor face astfel încât să pierzi bani, deși nu în cantități mari. Vei fi ocupat cu alte lucruri, suficiente cât să nu observi pierderile.

Peşti – HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie

Peștii vor avea încredere mare în ei în săptămâna care urmează. Cu multă răbdare și determinare, vei putea să obții lucrurile de care ai nevoie.