Horoscop Azi

HOROSCOP FINANCIAR. Cum stai cu banii în Martie. Unii nu vor avea nici de mărțișoare!

HOROSCOP FINANCIAR. Luna Martie se referă la renaștere și la regăsire. Este o perioadă de tranziție pentru nativii din Zodiac, de la starea latentă de după iarnă la cea de primăvară, iar asta se vede și în buzunare. Curios să afli dacă vei avea bani de mărțișoare?

HOROSCOP FINANCIAR BERBEC. Te așteaptă o lună importantă din punct de vedere amoros. Ai parte de multe surprize. Vei cunoaște iubirea în adevăratul sens al cuvântului. Vei avea parte și de mici câștiguri financiare care vin din muncă cinstită. Vei petrece aproape toată luna, ceea ce înseamnă că bugetul e generos. O primăvară plină!

HOROSCOP FINANCIAR TAUR. În Martie vei simți fiorii iubirii, vei fi precum un adolescent înflăcărat, însă trebuie să strângi nițel cureaua, totul va fi până la urmă în avantajul tău. Nu prea ți-au ieșit pasențele cu banii, așadar, nu te încumeta la mărțioare scumpe.

HOROSCOP FINANCIAR GEMENI. Ai avut parte de câteva luni în care ai reușit să îți dai seama ce te nemulțumește, iar acum realizezi ce înseamnă pentru tine dragostea.Vei avea de semnat tot felul de contracte, așa că nu te aștepta la bani veniți din neant. Vei avea bani de mărțișoare, totuși!

HOROSCOP FINANCIAR RAC. În Martie descoperi câteva lucruri de care nu credeai că ești capabil în dragoste, totul ia o întorsătură frumoasă în viața ta, vei călători mult, mai ales în interes de serviciu și ai de făcut o serie de alegeri extrem de importante pentru bunăstarea ta financiară. Pe plan financiar, se întrevede o evoluție favorabilă.

HOROSCOP FINANCIAR LEU. Din punct de vedere amoros, continui pe același trend, ca anul trecut. Din punct de vedere financiar, balanța va fi echilibrată. Nici prea-prea, nici foarte-foarte.

HOROSCOP FINANCIAR FECIOARĂ. În Martie pui mare preț pe aventurile amoroase, deși vor fi multe persoane care își doresc o relație serioasă. Din punct de vedere financiar, vei avea o luna în care devii mai responsabil. Vei câștiga exact cât meriți, dar ai grijă la cheltuieli!

HOROSCOP FINANCIAR BALANȚĂ. Ai de făcut alegeri importante și vei realiza ce viitor ai alături de partenerul de viață. Din punct de vedere financiar, totul se așază pe făgașul normal. A venit și vremea pe care o așteptai de mult.

HOROSCOP FINANCIAR SCORPION. Trebuie să faci tot posibilul să îți rezolvi problemele în căsnicie, altfel te paște despărțirea. Vei fi și într-un impas financiar, însă de la jumătatea lunii martie lucrurile se reglează.

HOROSCOP FINANCIAR SĂGETĂTOR. Spui mereu că nu există comunicare în relația ta, însă luna martie va schimba asta. Nu da bani cu împrumut în luna martie! Riști să cazi în capcane!

HOROSCOP FINANCIAR CAPRICORN. Vei deveni un adevărat cuceritor, în luna martie, fiind și momentul în care fluturașii apar în stomac. un adevărat cuceritor. Te așteaptă momente frumoase și vei simți fluturași în stomac. Nu te împrumuta sub nicio formă, în luna Martie, astrele nu te favorizează deloc!

HOROSCOP FINANCIAR VĂRSĂTOR. Luna Martie va fi cu adevărat o lună a iubirii. Jumătatea lunii îți va aduce surprize extrem de plăcute. Martie te pune pe gânduri, cu privire la economii. Ai planuri mari și e momentul să pui banii pe căprării.

HOROSCOP FINANCIAR PEȘTI. Cum vrei să evolueze relația ta? Luna Martie va decide în locul tău! Din păcate, începutul primăverii aduce austeritate financiară. Ai mai puțin decât credeai, dar asta pentru că ai nesocotit semnele care ți s-au tot arătat. Ai răbdare, totul se va rezolva pe timpul verii.