Horoscop Azi

Cele mai puternice femei, în funcție de zodie

Berbec

Femeia berbec este foarte masculină. Tenace, ambițioasă și cam încăpățânată pentru propriul bine, femeia berbec este genul de om pe care îl chemi să te ajute să muți mobilă, te aștepți să aibă afacerea ei într-un domeniu masculin, sau să crească 3 copiii din 3 slujbe full time.

Gemeni

Femeia gemeni nu este neapărat puternică fizic, dar rezistă la multe schimbări și trece prin viață foarte grațios. Este o dovadă de putere ca o femeie să nu se prăbușească sub greutăți, să facă față oricărei situații și să iasă mereu din încurcături cu fața curată.

Leu

Femeia leu este exact ca o regină a junglei, fioroasă, posesivă cu ceea ce este al ei și foarte teritorială. Profesional, nu ai vrea să i te pui în cale unei leoaice, care nu se va da în lături de la nimic să obțină un post mai bun, iar în viața amoroasă ea are mulți admiratori, gata să-i facă favoruri.

Scorpion

Femeia scorpion este puternică pentru că este intensă. Ea simte totul la intensitate maximă și viața cu ea poate arăta ca un carusel pasional.

Ca orice apă lină la suprafață, femeia scorpion are profunzimi nebănuite și forța ei se trage adesea din dragostea pe care o simte în jur.

Săgetător

Femeile săgetător sunt neînfricate și mereu pline de energie. Ele sunt genul de femei pe care le invidiezi că radiază mereu, sunt gata de acțiune și spontane, chiar dacă știi că se trezesc la 5 dimineața ca să ducă copiii la gradiniță, să spele rufele și să facă un pachet pentru soț.Oare cum reușesc?

Capricorn

Femeia capricorn are o forță mare interioară. Nu este cel mai spumos partener de conversație și poate că nu arată mult entuziasm în pat, dar ea este inteligentă și rezervată pentru că nu simte nevoia să epateze.

Înțelepciunea ei o face să știe că își poate depăși merue limitele și ajunge tot mai sus.